Yläkerran kylpyhuone

Huomasin, etten ole yläkerran kypyhuonetta vielä valmiina esitellytkään. Kylppäri oli muuten valmis jo kun muutimme, mutta suihkuseinän saimme paikoillamme huhtikuun lopussa.

Kylpyhuone

Kylppäri noudattaa väritykseltään samaa linjaa kuin muukin talomme eli yksinkertaisella tyylillä mennään. Seinät ovat valkoista 20×20-peruslaattaa tiililadonnalla. Lattia on suosikkini; Pukkilan Nature-sarjan kuusikulmaista mustaa laattaa:

Kylpuhuone

Kiintokalusteeet ovat Puustellista:
Kylpyhuone
Peilin yläpuolella on ikkuna, josta näkyvät puunlatvat tuovat luonnon kivasti lähelle. Männyt tosiaan kuuluvat kotipaikkakuntamme maisemaan!

Kylpyhuone

Suihkut ovat Hansgrohen kuten myös hanakin. Tänne valittiin hanat ihan perusmallistosta.

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Koska kakkoskerroksessa on vain lasten huoneet, on yläkerran kylppäri on lähinnä lasten käytössä. Kylppärin yleisilme on valoisa ja pidän valkoisen seinän ja tumman lattian kontrastista. Välillä harmittaa, etten valinnut tuota ihanaa kuusikulmalaattaa muuallekin!

Kylpyhuone

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Yläkerran kylpyhuone

  1. Moikka! Meillä myös kylppäriin suunnitteilla tuo sama kuuskulmainen musta Pukkilan laatta. Minua vain mietityttää, kuinka helposti veden roiskeet jäävät lattiaan ja näyttääkö lattia siten epäsiistiltä helposti? Varmaan kuivaajalla saa suurimmat vedet toki suihkun jälkeen pois, mutta vaatiiko muuten paljon puhtaanapidon osalta?

    Tykkää

    • Meillä on pysynyt tosi siistinä, ei ole yhtään epäsiisti. Lattia kuivataan suihkun jälkeen aina lastalla ja pestään tietysti silloin tällöin, mutta en esim. ennen kuvien ottoa lattiaa mitenkään puunannut. Kotikunnassamme ei ole kovin kalkkinen vesi eli sekin tietysti vaikuttaa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s