L:n huone

Yläkerran lastenhuoneet ovat olleet muutosta asti lähes valmiit, mutta elokuussa sain vihdoin hommattua verhotangot ja ommeltua verhot niihin. Kummasti ilme muuttui heti ihan erilaiseksi!

Keskimmäisemme, L, on tosielämän supersankarimme, joten Marvelin julistetapetti oli itsestäänselvä valinta huoneeseen. Tapetti 1wallista.

Lassin huone

Lassin huone

Sänky on Ikean Kura, jonka puuosat maalasin mustaksi. Paneeliin maalasin supersankariteemaan sopivan suurkaupunkisiluetin.

Lassin huone

Lassin huone
(Odotin kirkasta päivää, että saisin kunnon kuvia ja tietysti sitten oli niin kirkasta, että valo heijastui sängyn laidasta vaikka kuinka kameraa säädin. Musta väri on kuitenkin oikeasti ihan kiiltävän tasainen.)

Seinälle laitettiin vielä Batman, Gothan Cityssä on kaikki siis hyvin!

Lassin huone

L rakastaa legoja ja tein Ikean Lack-sohvapöydästä legonrakennuspöydän. Käytännössä siis hain pöydän Ikeasta ja kiinnitin pöydän pintaan legolevyjä. Toimii tosi hyvin!

Lassin huone

Lassin huone
(Tuolissa on vanha, sitkeä tarrra, joka pitäisi poistaa ihmesienellä kun ei siihen tunnu mikään muu tehoavan…)

Lassin huone

Legot säilytetään vanhassa, tosi tukevassa legolaatikossa, jonka jostain alesta pongasin monta vuotta sitten kun esikoinen oli pieni. Laatikon sivut olivat männynväriset, joten olen ne tuunannut DC-fixillä valkoiseksi. En onnistunut mistään löytämään kuvaa alkuperäisestä laatikosta, mutta uskokaa vaan, näin on paljon parempi. Laatikko on kivan iso ja nielee kaikki legot, jotka meillä on.

Lassin huone

Lastenhuoneissa ei ole vaatekaappeja ollenkaan vaan kullekin omat vaatehuoneet. L:n huoneen vaatehuoneesta puuttuu vielä liukuovi ja hyllyt olivat 6-vuotiaan jäljiltä sellaisessa kunnossa, että jätin suosiolla kuvaamatta siihen suuntaan.

Mutta tällainen tämä on, supersankarin valtakunta!

Lassin huone

Lassin huone

Yksi kommentti artikkeliin ”L:n huone

Jätä kommentti