Etupihan laatoitus

Viime viikot ovat menneet pihahommissa ja edistystäkin on tapahtunut. Nämä kuvat ovat viime viikolta, jolloin saatiin etupihan laatoitus valmiiksi. Selkä ja reidet huutavat hoosiannaa, mutta tyytyväisiä ollaan! Hiekan kulkeutuminen sisälle väheni radikaalisti kun etupiha ei ole enää aavikkoa.

Pihalaatoitus

Pihalaatoitus

Pihakivenä Lakan Pihakiveä, tumminta mahdollista eli väri on musta.

Saumahiekaksi valittiin musta:

PihalaatoitusEtuportaan laatoituskin on saatu valmiiksi. Se laatoitettiin jo viime kesänä hankituilla 300×300-kokoisilla betonisilla pihalaatoilla. Pihalaatoitus

Pihan istutuksia olen kovasti miettinyt. Etupihalle tulee pari puuta, mietitään vielä rautatienomenapuun ja kirsikkapuun välillä. Talon eteen tulee matalaa istutusta, sillä suhteellisen vilkasliikenteiselle kadulle tarvitsee hyvän näkymän peruuttaessa. Kasvit ostetaan vasta syksymmällä ja lopulliset päätökset tehdään vasta sitten kun nähdään mitä syksyllä on tarjolla ja mihin hintaan.

Advertisement

11 kommenttia artikkeliin ”Etupihan laatoitus

    • Meillä laatoitusta on pihassa vain 70 neliötä ja miehellä meni jokunen päivä kun laatoitteli. 300 neliötä on aika iso määrä laatoittaa itse, mutta tietysti siinä on kustannuskysymyskin. Firmat ottavat sen 30-40e/neliö kun tekevät, me haluttiin säästää raha muuhun ja tehtiin itse.

      Tykkää

    • Ajattelin tehdä ekan kierroksen nyt tällä viikolla ja tehdä vähän alustavaa listaa. Ostan sitten kun alennusprosentti on sopiva. Mitään kun ei ole vielä päätetty niin voi hyvin odottaa siihen, että taimien hinnat alenevat.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s