Terassi

Nurmikon jälkeen siirryttiin seuraavaan pihaproggikseen, terassintekoon. Terassi on vielä kesken ja jääkin tähän tilaan odottamaan ensi kesää ja lisäintoa. Nyt terassin ovesta pystyy kuitenkin mukavasti kulkemaan ulos ja hiekkaakin kulkeutuu sisälle paljon vähemmän.

Pihalla(Terassilla ihana tuparilahjaksi saatu hortensia odotti vielä asennusta, mutta on sittemmin löytänyt talon nurkalta vakituisen paikan itselleen.)

Pihalla
Kuten näkyy, ulkovalot puuttuvat vielä kun rouva ei vaan osaa päättää, millaiset otetaan. Pikkuhiljaa hyvä tulee, vaimitensenytmeni…. Pitkä naru talon seinän ja saunarakennuksen välillä on kissan juoksunaru, kisuli tykkää ulkoilla valjaissa.

Terassin materiaalia pohdittiin pitkään. Komposiitti kiinnosti, mutta tipahti melkein heti pois listalta hintansa vuoksi. Loppumetreillä arvottiin Siperian lehtikuusen ja kestopuun välillä ja lopulta päädyttiin kustannussyistä kestopuuhun. Neilöitä on terassissa ja kylmän varaston pohjassa sen verran paljon, että ei sitten lopulta raaskinut sijoittaa lehtikuuseen.

Terassi on ollut ihan kiva keskeneräisenäkin. Lämpimät ilmat hellivät viikonloppuna ja saatiin nauttia terassikahveista. Raahasin terassille vanhan lavasohvan, joka sai uudet päälliset koristeekseen:

Pihalla

Vähän alkaa olla lavatkin maalin tarpeessa, täytyy ensi kesänä ehostaa runkokin.

Pihalla

Kankaat Ikeasta.

Auringossa oli kiva nautiskella kahvia ja rentoutua! Voiton puolella kuitenkin ollaan rakentamisessa. Rankka vuosi on takana, joten ei jaksata stressata lopuista pikkuhommista. Tehdään kun ehditään!

Pihalla

Pihalla

Pihalla

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Terassi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s