Alakerran WC

Pari viikkoa on nyt ollut sellaista haipakkaa, että hyvä kun on vauhdissa pysynyt mukana. Omat työt, lasten harrastukset, miehen työmatkat… viikot menevät hurahduksessa ja vasta lauantaina ehtii vetää syvään henkeä. Vähän harmittaa kun meillä on muutto edelleen vaiheessa ja vanhassa kodissa roikkuu tavaraa, joka pitäisi käydä läpi. Uudet asukkaat alkavat siirtää tavaroitaan taloon huhtikuussa, joten sen puolesta ei ole kiire, mutta itseäni ahdistaa tuo keskeneräinen projekti.

Muttamutta. Napsin muutaman kuvan ykköskerroksen vessasta, jota en täällä ole vielä (lähes) valmiina esitellytkään.

WC

WC-istuin on IDO:n Seven-mallistoa kovalla kannella. Halusimme jättää takaseinän betonipinnalle, joten lattiamallinen istuin oli itsestäänselvyys. Jonkin aikaa haaveilin vanhanaikaisesta yläsäiliöllisestä istuimesta, mutta tähän sitten lopulta päädyimme. Hyvin toimii ja Fresh WC -toiminto on osoittautunut käytössä todella käteväksi. Raikastepuikko laitetaan suoraan vesisäiliöön ja raikastetta vapautuu automaattisesti jokaiseen huuhteluveteen.

WC

WC:n takaseinä on tosiaan betonia, mutta muut seinät on laatoitettu. Tykkään hurjasti valinnastamme, 20×20-laattaa tiililadonnalla.

WC

Lattia on myös betonia, samalla litiumsilikaattikäsittelyllä kuin koko ykköskerros. Lattian puhtaanapito on ollut helppoa.

WC

WC

Kiintokalusteet ja pesuallas ovat Puustellista. Peilin päältä puuttuu vielä lamppu, sillä en ole löytänyt mieleistä. Vinkkejä otetaan vastaan… Kattoon laitettiin Ikean Östanå.

WC

WC

WC
Hanaksi valitsimme Oraksen Il Bagno Alessi Dotin. Vesi soljuu todella kauniisti hanasta altaaseen.

WC

WC

WC

15 kommenttia artikkeliin ”Alakerran WC

  • Kiitos! Tykkään tästä itse kovasti, ei ihan perusvessa. 🙂 Lampussa ongelmana on ollut, että kaikissa kisoissa on muuntaja, joka ei meille tuohon mahdu vaan liitäntä täytyy tehdä suoraan seinään. En ollut tässä asiassa ihan hereillä kun sähkösuunnitelmaa tehtiin. Onneksi kattovalolla on pärjännyt eikä ole tarvinnut mitään hätäratkaisua tehdä. Kyllä sen tyyliin sopivan lampun vielä löydän. Muutama on listalla ja yllä sain vielä yhden vinkin, haluaisin vaan nähdä ne oikeasti ennen päätöstä enkä vaan tilata jostain.

   Tykkää

 1. Upea betonilattia. Onko teillä sitä myös keittiössä?
  Olisi kiva kuulla miten se toimii siellä.
  Nuo hanat ovat kyllä niin kauniit. Aina kun näen ne jossain blogissa muistan miten hienot ne on, taidan laittaa meillekin toivelistalle.

  Tykkää

  • On sama betonilattia myös keittiössä ja koko ykköskerroksessa. Hyvin helppohoitoinen on ollut, tykätään! Ainoa mitä pitää varoa on rasvatahrat eli jos rasvaa tippuu lattialle, kovin moneksi päivää ei kannata jättää seisomaan tai imeytyy lattiaan. Yksi läikkä oli ollut juuri yön yli lattialla ja aamulla oli aika tumma jälki, mutta se siitä on haalistunut kokonaan pois muutamassa päivässä. Mutta en suosittele päiväkausiksi jättämään.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s