Jouluksi kotiin

Muutettiin lauantaina. Tai oltiin silloin ensimmäistä yötä raksalla uudessa kodissa. Tavaroita ollaan siirrelty pikkuhiljaa, koska meillä ei onneksi ole kiirettä saada väliaikaisasumusta tyhjäksi kertarysäyksellä. Ehdin samalla vähän miettiä, mitä säästetään ja mitä pistetään kiertoon.

Joulua vietettiin omassa kodissa. Uskomatonta, että vihdoin ollaan tässä tilanteessa! Vuosi sitten olimme juuri saaneet rakennusluvan ja nyt asumme talossa. Väliin mahtuu paljon hikeä ja työtä, monta unetonta yötä sekä venymistä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Talossa on vielä paljon tekemistä, mutta meillä ei nyt ole enää kiire. Tehdään rauhassa valmiiksi.

Joulu

Joulu

Joulu

Joulu

Joulu

Joulu

Joulu

Rauhallista joulua kaikille lukijoille!

12 kommenttia artikkeliin ”Jouluksi kotiin

  1. Voi vitsi miten mahtavaa! Vastahan teillä oli ihan puolivalmista ja nyt jo joulu kotona. Mahtoi olla paras joululahja ikinä 🙂 Tämä luo uskoa, että perästä tullaan. Ehkä meillä on juhannus kotona… vaikkei sitä kyllä siellä vietettäisi, valmista tai ei. Onnea uudesta kodista 🙂

    Tykkää

    • Kiitos! Viimeiset viikot meni tosi lyhyillä yöunilla, mutta saatiin valmiiksi. Tai onhan tuolla vielä tekemistä, mutta suurimmaksi osaksi talo on jo ihan kunnossa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s