Sisäänkäynti

En ole hetkeen vilauttanut talon julkisivua, joten tässä siihen päivitystä. Raksaovi oli pitkään paikoillaan, sillä halusimme säilyttää oikean oven hyväkuntoisena.

Pääovi saapui Skaalalta ikkunatoimituksen yhteydessä. Muutama kuukausi sitten huomattiin, että meille oli käynyt ajatusvirhe ja ovi oli vääränkätinen! Oven sijoittuminen katoksen toiseen reunaan teki oven kätisyydestä tärkeän. Hetken harmiteltiin, sitten soitettiin Skaalalle ja saatiin selville, että ovi on ihan symmetrinen ja jos vaan saisimme oven siististi irti karmeista, selviäisimme muutaman osan vaihdolla.

Osat pistettiin tilaukseen ja sitten odoteltiin ja odoteltiin… aivan kuin ikkunankin kanssa. No, lopulta sadan puhelun ja hoputtamisen jälkeen osat saapuivat ja ovi saatiin paikoilleen.

SisäänkäyntiOvi on tammea, lasit satiinilasia eli suoraan ei sisälle näy. Ovesta ja ikkunasta tulee kuitenkin kivasti valoa muutoin ikkunattomaan eteiseen.

SisäänkäyntiKatoksen päällä on jo huopa, mutta sivujen pellitys odottaa tekijäänsä. Katon pellittänyt peltimies tulee tekemään myös sivujen pellitykset, mutta ei ole ehtinyt vielä paikalle. Puupinnat odottavat myös toista käsittelyä, lopullinen väri on sitten tummempi. Betonilaatan päälle tulee vielä harmaat laatat.

SisäänkäyntiTänään ajattelin käydä laittamassa vielä jouluvalot sisäänkäyntiin!

Advertisement

9 kommenttia artikkeliin ”Sisäänkäynti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s