Keittiön kivitasot

Keittiön ilme muuttui taas astetta valmiimmaksi, kun kivitasot saatiin paikoilleen.

Keittiö

Tasot ovat Hansakiveltä. Materiaalina on graniitti. Väriksi halusimme mahdollisimman tasavärisen mustan ja vähän riskillä valitsimme pelkän netissä olleen värimallin perusteella Shanxi Blackin. Ryntäsin heti töiden jälkeen katsomaan asennettua tasoa ja huh helpotusta, väri on ihanan tasainen, syvän musta!

Keittiö

Keittiö
Hansakivi hoiti homman varsin mallikkaasti. Kun keittiökalusteiden rungot oli saatu paikoilleen, Hansakiven edustaja kävi mitoilla ja viikkoa myöhemmin asentajat ilmestyivät tasojen kanssa. Oikean kokoiset olivat ja erittäin kauniisti asensivat tasot paikoilleen. Tykkään! Taso tulee saarekkeesta yli 30cm ja tähän tulee sitten baarijakkarat eli mitään mittavirhettä ei ole käynyt.

Saarekkeen reunassa näkyy valitsemamme pistorasia, Bachmannin Twist. Teräspyörylää kääntämällä saa esiin pistorasiat; silloin kun niitä ei tarvita, ne saa käännettyä piiloon. Halusin ehdottomasti saarekkeeseen pistorasian, koska siinä ihan varmasti sellaista kaipaisin. Alunperin kaavailimme pistorasiaa saarekkeen päähän, mutta loppumetreillä valinta kohdistui kuitenkin Twistiin, ja vaikuttaa tosi näppärältä. Vähän tason puhtaan musta linja nyt kärsii, mutta jotenkin en usko, että saarekkeen päällinen normioloissa ihan tyhjä olisi, joten tuskinpa se sitten enää silmään pistää.

Keittiö

Saarekkeen laatikoista kaksi oli jotenkin viallisia ja niitä ei saanut kunnolla kiinni. Puustelli toimitti viikossa uudet osat ja nyt on nämäkin laatikot kunnossa. Kaappien ja laatikoiden ovissa on vielä suojamuovit paikoillaan, ne saavat niissä ollakin vielä niin kauan, kun asennushommia talossa tehdään.

Keittiö

Kohta päästään kokkaamaan!

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Keittiön kivitasot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s