Laatoitusta

Yläkerran kylppärin seinät laatoitettiin ja saumattiin jo pari viikkoa sitten, mutta kuvat jäivät ottamatta. Valkoisista laatoista oli mahdotonta saada iltahämärässä minkäänlaista kuvaa ja viime viikonloppuna ihan vaan yksinkertaisesti unohdin.

No tänään oli mahtava auringonpaiste ja valoa tulvi taloon sisällekin. Tässä siis laatoitettu kylppäri, voilà!

Kylppäri

Kylppäri

Kylppäri

Kylppärin lattialaatat on jo kannettu yläkertaan ja siellä ne odottavat. Ensi viikolla varmaan saadaan valmista lattiapintaa. Tykkään tosi paljon tästä kuusikulmaisesta laatasta.

Kylppärin lattia

Ykkäskerroksen vessaa on myös laatoitettu. Yksi seinä on saumausta vaille valmiina, toinen vaiheessa ja takaseinä jääkin betonipinnalle.

Vessa

Vessa

Sisäkatot ovat nyt valmiina ykkös- ja kakkoskerroksissa.

Näkymä portailta yläkerran aulaan:

Sisäkatto

Kattoon on asennettu myös konvektori, joka tarjoaa helpotusta helteillä.

Alakerrassa näyttää tältä:

Sisäkatto

Sisäkatto

Hassua miten sisäkatot tekivät heti talon paljon valmiimman näköiseksi!

Ykköskerroksessa on lattia suojattu pahvilla ja paperilla ja paljaalla lattialla kulkemista yritetään välttää. Mies lupaili, että lattia saisi lopullisen pinnoitteensa ensi viikolla, jonka jälkeen ei tarvitse enää niin stressata, sen jälkeen betonilattia hylkii likaa ja kosteutta.

Kellarissakin tapahtuu. Kylppäri on vesieristetty, saunassa on saunasadut paikoillaan ja katon akustiikkalevyt ovat autotallissa odottamassa asennusta. Takkamuurari kävi muuraamassa takan ympärille harkkoseinää, että saadaan ykköskerroksen takan alle kantavaa seinää:

Takka

Seuraavaksi muurari alkaa sitten muurailla tähän tilaan takkaa. Ykköskerroksen takan toimitus on ihan pian, ensi viikolla jos oikein muistan.

Tänään oli tosiaan ihan mahtavan hieno pyhäinpäivän sää. Aurinko kylpi mahtavassa auringonpaisteessa ja teinkin lasten kanssa ulkoillessani pientä pihasuunnitelman alkua. Kovasti odottelen, että pääsen uutta pihaa laittamaan.

Talo auringossa

4 kommenttia artikkeliin ”Laatoitusta

Jätä kommentti