Sisäkatot

Sisäkattoja mietittiin pitkään. Alunperin ajatuksena oli vaneriset katot, mutta ei lopulta kuitenkaan löydetty järkevään hintaan täydellistä ratkaisua. Pitkän arpomisen jälkeen päätettiin kattoihin laittaa Effex.

Effexin materiaalina on sormijatkettu oksaton mänty. Hieman oli ensin hankaluuksia löytää isompi mallipala enkä halunnut ostaa sikaa säkissä pienen mallipalan perusteella, mutta Puumerkin Keravan konttorilta sain loistavaa palvelua ja näin isomman Effexillä viimeistellyn pinnan. Effexillä voi verhoilla sekä seiniä että kattoa. Valitsimme kuultovalkoisen sävyn Cloud.

Effex

Effex

Alunperin Effexiä piti tulla ykköskerrokseen ja arvoimme muiden kattojen kanssa. Päädyimme kuitenkin laittamaan Effexiä myös yläkertaan. Hyvin tyytyväisiä ollaan ratkaisuun.

Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin paneelit olivat paikoillaan lasten huoneissa ja osittain yläkerran aulassa. Nyt kattoa on valmiina jo isossa osaa alakertaa eli paneelit ovat nopeita laittaa paikoilleen. Iltaisin töiden on vaan niin turkasen pimeää raksalla, että mitään järkeviä kuvia ei saa otettua ennen viikonloppua. Kevättä odotellessa…

Effex

Effex

Kellariin tulee takkahuoneeseen akustiikapanelit ja kodinhoitohuoneeseen, vaatehuoneeseen ja vessan sekä harrastetilaan mdf:ää. Yläkerran kylpyhuoneeseen ja ykköskerroksen vessaan laitetaan puupanelointi, samoin saunaan ja kellarin kylpyhuoneeseen. Nämä kaikki siis vielä tekemättä eli hommaa riittää… Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että jouluna asutaan jo uudessa kodissa!

Advertisement

6 kommenttia artikkeliin ”Sisäkatot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s