Sisustusta

En malttanut olla raahaamatta Habitaresta hankkimaani ihanaa mustaa poufia raksalle. Nykykodissa vallitsee lähes jatkuva kaaos ja tyhjää tilaa ei ole oikeastaan ollenkaan. Uudessa talossa pouf hehkui. En malta odottaa, että pääsen kohta kalustamaan uutta kotia!

Pouf

Pouf

Pouf

 

Viime vuonna Habitaressa katselin innoissani keittiöitä ja kylppäreitä sekä sisustusjuttuja, mutta tänä vuonna en oikein saanut intoa päälle. Keittiö- ja kylppärivalinnat on jo tehty ja jotenkin monet kalustusratkaisut odottaa sitä, että päästään muuttamaan ja saadaan soviteltua nykyisiä huonekaluja taloon. Pikkutilpehööriä en nyt hirveästi nyt kaipaa, väliaikaisasunnon kaaos ajaa ajatukset lähinnä minimalismin suuntaan. Voi kumpa oltaisiin jo muuttovaiheessa, mutta pari kuukautta viekä pitää jaksaa venyttää päiviä ja pinnaa.

3 kommenttia artikkeliin ”Sisustusta

    • Meillä on mielenkiintoinen sekoitus purkamattomia, laatikoissa olevia tavaroita, laatikoista kaivettuja tavaroita ja sitten tavaroita, jotka purettiin laatikoista ja jotka nyt tuntuvat ajelehtivan paikasta toiseen ilman mitään järkevää paikkaa. En millään jaksa laittaa kämppää kuntoon, mutta samalla ahdistaa ja ärsyttää… 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s