Sisäkuvia vaihteeksi

Aika paljon on mennyt aikaa ja energiaa talon julkisivuun, mutta sisälläkin on tapahtunut jotain. Väliseiniä on ilmestynyt ja sähkö- ja putkimiehet ovat myös talossa käyneet useaan otteeseen. En onnistu ikinä näkemään sähkäriä tai putkaria, mutta edistymistä tapahtuu.

Tässä näkymä olohuoneeseen. Vähän vielä karu, mutta ikkunat tekivät tilasta heti valmiimman näköisen. 🙂 Tässä kuvassa oikeaan reunaan jää meidän makuuhuoneemme.

AlakertaJa toiseen suuntaan keittiö. Keittiötoimitus on sovittu viikoille 48-49 eli marras-joulukuun vaihteeseen, mutta sitä täytyy nyt aikaistaa. Samalla täytyy muuttaa vessan kaappien väriä, en yllättäen enää pidäkään niistä jo valituista. Tosi yllättävää, näin sen arvelinkin menevän!

AlakertaNäkymä olohuoneen/ruokailutilan ikkunoista pihalle. Siellä on valmiina pihasaunan pohja.

Saunan paikkaYläkerrassa suuntana esikoisen huone. Mies eristi nyt viikonloppuna IV-kanavia.

YläkertaSamalta suunnalta löytyy myös WC. Kylpyhuoneen ja vessojen kaakelit valittiin viime viikolla, niistä lisää toisella kertaa. Vessan seinät on nyt valmiina.

YläkertaToiseen suuntaan avautuvat keskimmäisen ja kuopuksen huoneet. Yläkerran loput väliseinät tehdään gyprocista, joten niiden pystyttäinen jää lattiavalun jälkeiseen aikaan.
YläkertaJa tässä yläkerran oleskelutila. Ranskalainen parveke ja ikkuna avautuvat takapihan suuntaan.

YläkertaKellarissa ei ole juuri mitään uutta, saunaosaston väliseinä on pystytetty:

KellariHarrastetila:

KellariJa sieltä löytyi ylläri, yök! Päästäinen oli heittänyt lusikkansa nurkkaan.

PäästäinenTakkahuoneessa odottelee kylppärin seinämatskut pinossa:

KellariEsikoisesta on kehittynyt kelpo apumies raksalla, tässä hän irrottelee ruuveja:

Esikoinen hommissaTästä taas uuteen viikkoon! Minulla loppui loma jo viikko sitten, mies palaa töihin huomenna. Hieman hommat nyt hidastuvat raksalla, mutta sisulla painetaan sitten iltaisin.

2 kommenttia artikkeliin ”Sisäkuvia vaihteeksi

  1. Onpas teillä hommat edenneet hienosti! Julkisivut näyttää upeilta. Ja mikä helpotus, että joku muukin meinaa vaihtaa vessojen kalusteiden väriä 😀 Itse kanssa vakuutun päivä päivältä enemmän, ettei meille tulekaan ne tilatut mustat ovet, vaan jotain muuta. Puustellilla varmaan menee hermot 😉

    Tykkää

    • Kiitos! Vaihdoin tosiaan molempien vessojen kalusteet. Sen jälkeen olen säätänyt viinikaapin kanssa, poistin sen jo keittiön piirustuksista, ja lisäsin takaisin. Puustellilla tosiaan menee kohta hermot- 🙂 Meidän keittiö ja vessat olisivat nyt lähdössä ensi viikolla tuotantoon eli loputtoman pitkään en pysty juttuja enää säätämään.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s