Aluskatetta ja hormia

Kattoon on juhannuksen jälkeen saatu aluskate. Nyt ei enää sada sisälle!

Aluskate

Aluskate

Aluskate

Peltimies tulee pellittämään katon kuun lopussa.

Viime päivät on puuhasteltu hormin parissa ja aika homma siinä on ollutkin. Taloon tulee tiilihormi, joka lähtee kellarista ja jatkuu siitä sitten katolle, yhteensä 12 metriä hormia. Aika paljon tiiliä ja laastia on kanniskeltu muurarille! Hormiin liitetään kellarissa puukiuas ja takka sekä ekassa kerroksessa takka. Hormi ulottuu nyt kellarista toisen kerroksen lattian tasoon asti, muurausrumba jatkunee huomenna.

Tässä tilannekuvia viikolta:

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormi

Hormia meille muuraa Petri Pakarinen Tupa Uunit Oy:stä. Sama muurari tulee muuraamaan takat jossain vaiheessa syksyllä. Hormin lopullinen ulkonäkö on vielä mietinnässä, täytyy vähän makustella asiaa vielä.

Säätkin paranivat sopivasti kun lomat alkoivat ja nyt on ollut kiva tehdä hommia raksalla. Tänään maalailin talon otsalautoja, radiosta tuli livenä lähetystä Ruisrockista ja aurinko paistoi. Ei hullumpi tapa viettää kesälomaa!

Summer!

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Aluskatetta ja hormia

  1. Ai teilläkö se meidän muurari luuraa…? 😉 Tulee toivottavasti sitten seuraavaksi meidän takan tekemään tänne kaupungin toiselle laidalla. Kiireinen herra, mutta tuntuu homman osaavan.

    Tykkää

    • Täällä, aina välilä. 🙂 Ei näkynytkään tänään, vähän on tosiaan kiireinen. Mutta tarkkaa ja hyvää työtä tekee. Taisi mainita, että seitsemän projektia on nyt käynnissä yhtä aikaa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s