Vaneri-inspiraatiota

Olen aika valikoiva puupintojen suhteen. Meillä on sisustuksessa aika vähän puunväristä pintaa, sillä ajan myötä tummuva puunväri ei ole suosikkini.

Mutta vanerista pidän!

plywood2

plywood

 

Kävin etsimässä vaneri-inspiraatiota ja sitähän netistä löytyy! Vaneri pehmentää muuten aika teollishenkistä sisustusmakuani ja tuo siihen mukavasti lämpöä.

Edellisessä talossa alakerran kattomateriaaliksi valitsimme vanerin ja totetutimme katon Finnforestin Raidasta, koivuvanerisesta sisustuslevystä. Tämä oli todella kaunis ja usein makoilin sohvalla ja tuijottelin kaunista kattoa. Jotain samantyylistä siis varmaan tälläkin kertaa ykköskerrokseen.

Ruutu_ja_Raita

Finnforest on muuttanut nimensä Metsä Woodiksi, ja sisustuslevyjä en heidän valikoimistaan enää löydä. Harmi, sillä Raita oli kivannäköinen ja pinta pysyi kauniina vuosien kuluessa. Täytyy siis etsiä jotain vastaavaa. Vinkkejä?

4 kommenttia artikkeliin ”Vaneri-inspiraatiota

  1. Vaneri miellyttää täälläkin kovasti. Mietinnässä on ollut jättää sisäseinät betonipinnalle tai jos tulos ei näytä hyvältä niin pannaan vanerit seiniin. Viime kesän asuntomessuilla oli Aalto yliopiston puuohjelman tekemä mökki jossa sisustus oli vanerista ja rimakatto. Meidän blogissa on muutama kuva siitä. Samanlaista rimakattoa ollaan kaavailtu tähänkin kämppään. Sillä saisi hoidettua akustointia samalla
    -Sami RintaWillasta

    Tykkää

  2. Paluuviite: Sisäkatot | Uuteen kotiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s