Matalentoa

Taloprojekti edistyy, kai. Ollaan menty viime viikot varsinaista matalalentoa. Kummallakin on ollut työkiireitä ja elämä itsessään on välillä varsinaista palapeliä pienten lasten kanssa. Ja sitten se iski, megatauti.

shutterstock_146441699

Kummatkin kipeänä, vuorotellen ja yhtä aikaa. Lapset ovat vielä säästyneet, mutta todennäköisesti kupan lailla leviävä tauti on seuraavaksi heillä. Lapsista yksi on jo kuumeessa, toinen yski koko yön ja kolmas saa taudin varmaan viikonloppuun mennessä. Influenssaa tämä ei onneksi ole, mutta mahdottoman sitkeä ja korkean kuumeen nostava ällötysflunssa.

Katkonaisten öiden, kuumelääkkeiden ja nenän niistämisen välissä ollaan käyty läpi sähkökuvia ja yritetty saada ulkoseinille ja portaisiin tulevat pistorasiat ja seinälamput paikoilleen. Sisäseinien kanssa ei ole niin kiire, mutta ulkoseinien reikien paikat pitäisi ilmoittaa elementtitehtaalle mahdollisimman pikaisesti.

Sähkökuvat

Sunnuntain kuumehuuruissa vietettiin hääpäivää. Olin lapsille jo aiemmin luvannut, että tehdään sushia yhdessä ja buranan voimalla tehtiinkin satsi. Sushi on meidän lasten lempiherkku, jos mikään muu ei maistu, niin sitten se.

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Anniversary and sushi

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Matalentoa

  1. Mä oon ihan varma, että jos saisin meidän lapset maistamaan sushia, niin se olis niidenkin herkkua. Tykkäähän ne kalasta, avokadosta, riisistä, kirpeistä mauista ja soijasta… Vaan ei. Joku päivä sitten tajuavat mistä ovat jääneet paitsi 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s