Inspiraatiota

Jos vaan betonielementtiasennus onnistuu ja seinien sisäpinta ei pahasti vaurioidu, on tarkoitus jättää muutama valikoitu seinä betonipinnalle. Timpureille täytyy vaan heti muistaa teroittaa mieleen, etteivät tee mitään merkintöjä seiniin! Vähän on vielä hakusessa, että montako seinää ja mitkä seinät, mutta se tässä varmasti selkiytyy kun projekti etenee. Ja päätökseen saattaa tosiaan vaikuttaa myös seinien kunto asennuksen jälkeen, joten senkin puolesta odotellaan ja katsotaan tilannetta sitten betonielementtien asennuksen jälkeen.

nuoli

Tässä inspiraatiota olohuoneeseen ja vähän samassa kerroksessa olevaan makuuhuoneeseenkin. Pidämme kovasti teollisesta tyylistä ja loft-asunnoista, joten niistä varmasti saa talomme vaikutteita.

collage1

(Kuvat http://foreveryoung687.blogspot.fi/ /http://blog.nuji.com/ / http://www.inspirefirst.com/ / http://kalan.ca/)

collage2

Kuvat:  http://www.trendir.com/ / http://posadzki.tumblr.com/ / http://bambiheaven.blogspot.fi/ / http://www.loftenberg.com/)

collage3

(Kuvat: http://cabbagerose.tumblr.com/ / http://en.paperblog.com/)

Kunpa pääsisi jo sisustamaan!

8 kommenttia artikkeliin ”Inspiraatiota

  • Harmi kun neliöt eivät antaneet periksi sille, että olohuoneesta/ruokaliutilasta olisi tullut korkea. Emme halunneet pientä korkeaa kuilua, vaan korkean osan olisi pitänyt olla laaja. Täytyy nyt hakea avaruuden tuntua muilla keinoin, onneksi olohuoneessa on isot ikkunat!

   Tykkää

  • Nää on ihania! Tekisi vaan niin mieli päästä jo sisustamaan uutta kotia. Väliaikaiskodin sisustaminen ei innosta kun katse suuntaan jo tulevaisuuteen. 🙂

   Tykkää

 1. Jätimme itsekin lupakuvat tammikuun lopussa ja tarkoituksena olisi laittaa pytinki pystyyn betonielementeistä.
  Kilpailutamme/etsimme tällä hetkellä elementtivalmistajaa ja kiinnostaisi tuo teidän valitsemanne Betset. Tuleeko sieltä vain elementit vai myös asennus? Entä tekivätkö he rakenne- ja elementtisuunnittelun vai hankitteko ne muualta?

  Tykkää

  • Tervetuloa seuraamaan blogia!

   Elementit tulee tosiaan Betsetiltä. Asennus tulee muualta, asentajaa ei ole vielä valittu. Rakenne- ja elementtisuunnittelu meillä hoituu ihan itse eli mies tekee suunnitelmat. Mies on opiskellut rakennesuunnittelua pääaineenaan, joten ei tarvitse onneksi turvautua suunnittelutoimistoon tässä asiassa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s