Tontilla

Tontilla ei ole tapahtunut juuri mitään. Saimme risut ja oksat raivatuksi juuri ennen lumia ja pakkasia tammikuussa, myöhäisestä talventulosta oli meille siis hyötyä.

Tontti

Isot tukkipuut myytiin ja ne haettiin jo pois, mikä helpotti raivaamista. Isojen puiden alta oli tosi hankala yrittää kiskoa risuja pois.

Tontti

Aika paljon jäi puuta omaan käyttöön. Jossain vaiheessa pitäisi ottaa kirves kauniiseen käteen. Aikamoiset puutalkoot on kyllä edessä, mutta sitten riittää puuta takkaan ja saunanpesään.

Tontti

Megapakkasten iskiessä lunta oli Hyvinkäällä todella vähän. Täytyy toivoa, että routa ei ole kovin syvällä, sillä huhtikuussa pitäisi aloittaa kaivaminen tontilla. Ihan paljas maa ei onneksi ollut, joten ehkä ohut lumipeite eristi kuitenkin jonkin verran?

Tontti

Puita ei tontille juurikaan jäänyt. Valtaosa puista sijaitsi tontilla niin, että ne täytyi kaataa talon tieltä pois. Isot männyt olivat ongelma edellisen talomme pihalla, inhosimme puista tippuvaa, rännit tukkivaa roskaa ja valtavaa siitepölymäärää. Männyt saivat siis lähteä ja laitamme tilalle jalopuita.

Tontti

Vuoden päästä tässä pitäisi olla talo! Malttamattomina odotamme, että pääsemme tontille tositoimiin!

Tontti

(Kuvat on otettu tammikuussa, ennen pakkasjaksoa. Nyt lunta on Hyvinkäälläkin vähän enemmän.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s