Kodinkoneet

Kodinkoneiden mallitkin ovat nyt selvillä ja ne tilattiinkin keittiökaupan yhteydessä kun saatiin hyvä tarjous paketista. Nämä AEG:lta, kuvat ja tekstit suoraan AEG:n sivuilta:

apk

Astianpesukone: ProClean, AutoOff, EkoPlus, Extra Silent, Kolmas suihkuvarsi, Pro 70°C, 30 min 60°C, 50 min 55°C, Lasipesu 45°C, AutoSense 45-70°C, Äänitaso 44 dB(A), Ajastin 1-24 tuntia, Lattiaan heijastuva pesuajan merkkivalo.

APK:sta käytiin pieni vääntö, kun mies ei olisi halunnut kalusteeseen sijoitettua. Myönsi lopulta itsekin, että integroitu näyttää paljon paremmalta eli sillä mennään. Tässä mallissa on erittäin iso XXL-kokoinen sisätila ja sisävalo, jotka molemmat vaikuttivat erittäin hyviltä ominaisuuksilta.

induktio

Induktiotaso: Viistoreunainen, Maxisense® -rajattomat keittoalueet, Direktouch-liukuhipaisukytkimet, Power Booster -toiminto, Eko-ajastin+norm. ajastin, Stop&Go, Lapsilukitus, 3-tasoinen jälkilämmön ilmaisin, Leveys n. 70 cm.

Luovuttiin nyt kaasusta ja päädyttiin induktioon. Mukaan tuli vielä Wok Fusion -setti.

mikro

Mikro: Kalusteisiin sijoitettava, Elektroninen ohjaus, Digitaalinen näyttö, Automaattisia kypsennysohjelmia, Automaattisia sulatusohjelmia, Mikroaaltoteho 800 W, 5 eri tehoa, Kypsennysalustan halkaisija 272 mm, Korkeus 371 mm, Leveys 594 mm, Syvyys 316 mm, Väri: teräs.

uuni

Uuni: MaxiKlasse, ThermiC°Air, Monitoimiuuni, Kiertoilmatoiminto rengasvastuksella, Ajastusautomatiikka, Paistolämpömittari virrankatkaisulla, Elektroninen lämpötilan ohjaus, Pyrolyysipuhdistus, Energialuokka A-20%, Väri: teräs.

Liesituuletin ja jätevaunu tulevat Lapetekiltä, kuvat ja tekstit suoraan valmistajan sivuilta:

liesituuletin

Liesituuletin: Lapetek Luxor 90, laadukas, tehokkaalla moottorilla varustettu liesikupu. Kuvun etureunassa tyylikäs valkoinen valolista.

Tämä tulee meille seinämallina, 90cm leveänä. Kuvun etureunassa oleva valolista on kiva yksityiskohta.

jäte

Jätevaunu: Blancoselect 60/3, päällä vielä lisäosa Orga.

Keittiö alkaa siis olla aika hyvällä mallilla!

4 kommenttia artikkeliin ”Kodinkoneet

 1. Hei,
  Mielenkiinnosta kysyisin, miksi päätitte luopua kaasusta? Meilläkin mietitään nimittäin kaasu-induktio -yhdistelmää 🙂 Entä miten tuo rajaton induktioliesi käytännössä toimii? Tunnistaako se minkä kokoinen kattila siinä on?

  Toinen kysymys koskee monitoimiuunia – mitä toimintoja siinä siis on? Entä miten tuo ajastin sitten toimii – tai siis itseäni epäilyttää se, että ruoathan pilaantuvat siellä, jos joutuvat kovin seisomaan odottaessa paistotoiminnon alkamista?

  Tykkää

 2. Meillä oli edellisessä talossa kaasu-keraaminen taso -yhdistelmä. Ajateltiin ensin samaa, mutta keraamisissa tasoissa on valikoima pienentynyt hurjasti. Pelkän kaasun varaan ei uskalleta jättää (kun aika ei sitä varapulloa varastossa ollutkaan). Puolikkaat induktiot taas maksavat aika paljon. Viimeinen niitti oli, kun mies ei suostunut kaasupulloa laittamaan keittiön päätyseinän taakse autotalliin (olisi vaatinut jonkinlaisen koteloinnin ja läpiviennin) ja keittiössä työtason alla olevat laatikostot toimivat paljon kivemmin kun ei tarvinnut jättää tilaa kaasupullolle. Vaihdettiin siis ihan lennossa. Kaasusta olen pitänyt paljon, toivottavasti totun nyt induktioon! Rajaton induktiotaso mukautuu automaattisesti keittoastian koon mukaan eli tunnistaa kattilan ja lämpenee vain siitä.

  Uunissa meille tärkein toiminto oli (normaalin ylä- ja alalämmön + kiertoilmatoiminnon lisäksi) pyrolyysipuhdistus. Loput tulivatkin sitten automaattisesti mukaan. Meidän uuni löytyy täältä: http://www.aeg.fi/Products/Ruoanvalmistus/Uunit/Kalusteuunit/BP8314001M, klikkaa ”tarkka ominaisuusluettelo” ja siellä on pitkä lista. Ajastin toimii siten, että ruoka/leivonnainen laitetaan uuniin ja ajastuksella säädetään se, miten kauan uuni on päällä. Eli esim. 45 min ja sen jälkeen uuni sammuu itsestään. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s